NOU! Acceptam tichete de vacanta (suport hârtie si electronic)
Oferte speciale pentru sedere pe termen lung!

admin

13 iulie 2017

Niciun comentariu

Zona Labirint constituie ea însăși o atracție turistică pentru cei care ajung în București și care vor să descopere puțin din cultura și civilizația locului. Cu străzile sale sinuoase, cu o împletire uimitoare a tradiționalului cu modernul, această zonă uimește și răspândește în jur o mireasma sofisticată, un stil arhitectural complex, o atmosferă proprie conceptului belle- epoque.

Puteți alege să vă plimbați prin labirintul străzii cu același nume pentru a admira vechile și noile clădiri arhitecturale. Puteți să vă abateți în stânga sau dreapta labirintului pentru o panoramă puțin mai amplă.

Casa Căsătoriilor Sector 3 și alte clădiri vechi

Printre cladiri noi, moderne, veți putea repera cu ușurință unele din cele mai reprezentative construcții arhitecturale din perioada interbelică. Casa Căsătoriilor Sector 3 este o sugestie bună în acest sens.
Zona Labirint pare să se joace excelent cu un minunat contrast între stilurile arhitecturale contemporane și cele ce caracterizează atât de statornic perioada belle-epoque.

Puncte de atracție în centrul Bucureștiului

Având în vedere că zona Labirint este grăitoare pentru fostul Cartier Evreiesc din București, aflat pe malul stâng al Dâmboviței, chiar în centrul capitalei, de aici puteți să vă îndreptăți spre cele mai importante puncte de atracție.

Palatul Parlamentului, Parcul Cișmigiu, strada Lipscani, numeroase teatre și centre de activități culturale se află doar la câteva minute distanță de Zona Labirint.

 

Atracții turistice în apropierea zonei Labirint

 • Arcul de Triumf
 • Ateneul Român
 • Catedrala Sankt Josef
 • Teatrul Odeon
 • Piața Unirii
 • Piața Revoluției
 • Piața Romană și Calea Victoriei
 • Strada Lipscani și Centrul Vechi
 • Muzeul Satului
 • Hanul lui Manuc
 • Biblioteca Națională a României.

Puteți alege să ajungeți în aceste locații pentru a descoperi mai bine viața urbană din București. Puteți savura unul din cele mai frumoase spectacole de teatru, puteți lua parte la evenimente ce animă periodic orașul, puteți degusta delicii din bucătăria tradițională românească în restaurante renumite, cum este Hanul lui Manuc.

Conexiuni

Din zona Labirint ajungeți în doar 10 minute la Casa Poporului, în 7 minute la Piața Unirii sau Centrul Vechi, în 15 minute la Gara de Nord și în 25 de minute la Aeroport.
Astfel, puteți să rezervați mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, evitând orele întregi petrecute în trafic, pentru o deplasare simplă din punctul A în punctul B.
Cu adevărat, Zona Labirint reprezintă o atracție turistică deosebită, care deschide cu generozitate porțile spre noi experiențe și puncte atractive importante din centrul Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *