NOU! Acceptam tichete de vacanta (suport hârtie si electronic)
Oferte speciale pentru sedere pe termen lung!

admin

30 iunie 2017

Niciun comentariu

Povestea Hotelului Labirint este strâns legată de istoricul zonei. Acest lucru este sugerat și de numele hotelului care a preluat denumirea străzii sinuoase, presărată cu meandre, un spațiu cu trafic și activitate intensă în vechea schemă de organizare a Bucureștilor.

Aici zace istoria fostelor prăvălii bucureștene care formau o comunitate strânsă. Cu toate că puține elemente s-au mai păstrat din acea perioadă, în zonă se simte un puternic iz istoric care stârnește curiozitate, nostalgie și interes.

Labirint - Boutique Hotel în centrul Bucureștiului

Povestea noastră începe cu sămânța dorinței noastre de a crea un spațiu diferit în centrul Bucureștiului, un hotel cu servicii autentice, dedicat celor care călătoresc cu interes de afaceri ori pentru a se apropia puțin mai mult de istoria urbană a Bucureștilor de altădată. 

 

Hotelurile de tip boutique diferă de marile lanțuri hoteliere prin serviciile prietenoase și autentice pe care le oferă. În general sunt afaceri de familie sau administrate direct de proprietarii lor.

 

Așa este Labirint. 

Un hotel tip boutique pentru care nucleul găzduirii îl costituie bunăstarea oaspeților săi. În fiecare zi acordăm maximă atenție atmosferei, calității și individualității oferite celor care ne trec pragul.

 

Spuneți-ne cum vă putem ajuta: cu o sugestie despre ce locuri minunate puteți admira în București, o idee neconvențională despre cum vă puteți petrece ziua într-o călătorie de afaceri în capitala României… aici vă simțiți ca acasă.

.

Clienții de business aleg ceva diferit

Azi, în foarte multe domenii, afacerile se conduc din afara sălilor clasice de consiliu – la un cocktail bar elegant, la o cafenea cochetă sau la un prânz într-un restaurant răcoros și relaxat, din intimitatea unui boutique hotel stilat. Aceste elemente, însoțite de servicii personalizate, de un design rafinat și un mediu de afaceri primitor, sunt ceea ce apreciază fiecare persoană care călătorește pentru afaceri.

 

Oferind servicii calde și autentice, accesorizate cu un design cool, Labirint este un hotel individual în toate sensurile. Într-o lume a afacerilor aflată pe modul hyper-viteză, Labirint – Hotel tip boutique este o o mică oază de liniște în inima celui mai important centru urban din România. Este locația perfectă pentru a celebra un stil, pentru a vă bucură de experiențe memorabile, pentru a interacționa și a vă lipi puțin de cultura locală, în timp ce faceți afaceri.

 

Știm că atunci când călătoriți pentru business, căutați locuri calde și compacte, acordate stilului dumneavoastră, în care detaliile sunt pline de lux. De aceea, Labirint pune preț pe lucrurile unice, incomparabile și de lungă durată.

 

Serviciile personalizate vă permit să vă simțiți confortabil atunci când sunteți departe de casă. Astfel, năzuim că vom crea o relație minunată și că veți avea o deplasare productivă și eficientă. O călătorie memorabilă.

 

Când călătoriți în interes profesional, selectarea hotelului potrivit poate face o diferența uimitoare. De la facilități sofisticate, la o intimitate caldă și acces rapid la cele mai importante puncte de interes, Hotelul Labirint va schimba cu siguranță modul în care faceți afaceri în deplasare.

  • Umanitate.

 

În misiunea noastră de a face din Hotelul Labirint creatorul unei comunități și pretextul de întâlnire nobil pentru oameni cu interese și preferințe similare, ne bazăm pe oameni puternici. 

Fiecare individ care aderă la filozofia noastră este parte din viața noastră. Suntem onești, dorim să asigurăm o fundație solidă pentru cei alături de care lucrăm și să oferim o platformă deschisă, stimulatoare, într-un mediu sigur pentru oaspeții noștri.

 

    • Ospitalitate.

 

Labirint este un hotel tip boutique intim, discret și generos. Este întotdeauna armonios, pașnic și entuziasmat. Pentru noi, personalitatea cântărește mai mult decât prestigiul, iar poveștile de viață sunt mai importante decât succesul. 

Conversațiile intime între doi oameni care se întâlnesc în spațiul generos al hotelului merită mai mult decât orice am putea noi să oferim din punct de vedere material. De aceea, ne raportăm la nevoile oaspeților noștri și le ducem la rang de experiențe. Sperăm să vă inspirăm idei de succes care se pot transforma în realitate.

 

    • Un spațiu inovator, dar cu aer tradițional.

 

Una din cele mai importante surse de inspirație pentru noi este tradiția. Acest lucru este justificat și de locația plină de încărcătură istorică în care se află hotelul. 

Pentru noi, designul și atmosfera sunt o prioritate conștientă. Hotelul este caracterizat de un stil arhitectural domol, un mediu urban cu urme grave de istorie, cu spații și lumi emoționante.

 

    • Timp de calitate

 

E nevoie de timp pentru ca lucrurile să funcționeze bine. Acest status pare să fi fost moștenit de zona Labirint, atât de cutremurată de istorie. Într-o epocă în care totul se mișcă rapid, nu dorim să ne lăsăm cuprinși de curentul „mai-mare, mai-repede, mai-bine”. În schimb, ne-am propus să creăm un spațiu cald, în care viața să curgă cu viteză proprie. De aceea, ne ascultăm oaspeții și sunteți atenți la dorințele lor.

 

În timp ce lumea din jurul nostru se schimbă din ce în ce mai repede, la Hotel Labirint dorim să creăm un loc de pace și statornicie.

Un loc cu propria forță și propria aură: „Greu de găsit. Greu de uitat.” – așa ne-am dori să vă aduceți aminte de experiența trăită la Hotel Labirint, din centrul Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *