NOU! Acceptam tichete de vacanta (suport hârtie si electronic)
Oferte speciale pentru sedere pe termen lung!

admin

13 iulie 2017

Niciun comentariu

Atunci când călătorești cu interes de afaceri sau pentru relaxare, ai fi tentat să te răsfeți cu ceva în plus, dar dacă treci limitele, riști să-ti compromiți dieta obișnuită.

Iată un truc simplu pentru a te concentra pe sănătatea ta: micul dejun. Alege opțiuni echilibrate și hrănitoare pentru primul meniul al zilei și poți păși mai departe spre provocările zilei, fără niciun pic de vină.

 

În plus, o masă echilibrată și sănătoasă te va ajuta să ții pasul cu energia și nevoia de concentrare din timpul zilei, fără să cerșești un pui de somn înainte de ora prânzului.

Un mic dejun ideal ar trebui să conțină un trio-menu compus din fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Acest lucru înseamnă cereale integrale, o sursă de proteine și fructe.

Un mic dejun echilibrat este esențial pentru a avea un început bun al zilei. Reprezintă o masă light, satisfăcătoare. Hotelurile din intreaga lume servesc în mod tradițional un mic dejun clasic, echilibrat, care constă în fructe, apă, produse lactate, băuturi calde sau reci, gustări dulci sau sărate.

Acesta este micul dejun continental

Este alegerea ideală atunci când călătoriți și stați la hoteluri, când aveți întâlniri de afaceri sau cu echipa de colaboratori, când participați la evenimente sau la diverse meeting-uri profesionale.

 

Compus din elemente simple, cum ar fi produse de panificație, fructe proaspete, cereale, cafea, suc sau ceai, un mic dejun continental echilibrat poate oferi senzația de sațietate, alături de un plus de energie de care corpul are atât de multă nevoie. Este alegerea principală pentru cei care doresc să rămână în formă.

  • Gustări. Produsele de patiserie sunt o componentă esențială a unui mic dejun continental. Opțiunile tradiționale includ pâine, brioșe, croissante, bageluri, muffins etc. Untul, margarina, crema de brânză sau gemul pot însoți aceste produse care sunt servite de obicei la temperatura camerei.

 

  • Fructele. Sucurile de fructe nu ar trebui să lipsească din secvența unui mic dejun echilibrat, gustos și hrănitor. Fructele sunt bogate în calități hrănitoare și vă vor oferi tonusul de care aveți nevoie de la primele ore ale dimineții.

 

  • Lactate. Produsele lactate, cum ar fi iaurtul, brânza sau laptele reprezintă opțiuni proteice grozave pentru un mic dejun echilibrat.

 

  • Băuturi. Niciun mic dejun nu este complet fără cafea sau ceai. Acestea pot revitaliza și pot oferi acel plus de energie de care oricine are nevoie atunci când călătorește.

 

Importanța unui mic dejun echilibrat

Îmbunătățește performanțele

 

Corpul se deshidratează în timpul nopții, iar un mic dejun sănătos poate reda vitalitatea și energia. Când servești micul dejun la primele ore ale zilei, acesta oferă organismului substanțe nutritive esențiale pentru performanță. 

Un studiu realizat de Centrul de Cercetare și Acțiune alimentară, arată că, studenții care servesc micul dejun, iau note mai mari la examene. 

Micul dejun îmbunătățește funcțiile cognitive, concentrarea, procesul de luare a deciziilor și de generare a soluțiilor pentru anumite probleme. Un mic dejun echilibrat în timpul unei călătorii de ordin profesional vă poate ajuta să faceți afaceri profitabile.

 

Previne creșterea în greutate

 

Pentru a evita acumularea caloriilor, nu ar trebui să omiteți micul dejun. Studiile arată că o gustare sănătoasă și echilibrată de dimineață ajută la prevenirea creșterii în greutate. Micul dejun oferă o parte din cei mai importanți nutrienți pentru energie, pentru a vă putea simți productiv pe tot parcursul zilei.

 

Investește cu energie și vitalitate

 

Energia este esențială pentru creierul și organismul uman, iar micul dejun poate oferi nutrienții necesari pentru un boost de vitalitate. Gustările sau băuturile bogate în vitamina C, cum sunt sucurile de fructe, stimulează activitatea creierului și susțin un focus mai bun. 

În plus, micul dejun este un izvor de sănătate pentru toate funcțiile corpului, inclusiv pentru piele, memorie și frumusețe.

 

Oferă o minunată stare de bine

 

Micul dejun bogat în carbohidrați poate îmbunătăți simțitor starea de bine, încă din zorii zilei. Când dormim 8 ore sau mai mult în timpul nopții, corpul poate pierde nutrienți și putem deveni ușor iritabili când ne trezim. 

Din fericire, este suficient să oferi corpului energia de care are nevoie, pentru ca el să atingă o stare de bine și fericire pe care să o păstreze pe tot parcursul zilei. Nutrienții esențiali vă ajută să luați startul zilei într-o mină pozitivă.

Breakfast Club la Hotelul Labirint

Vă așteptăm în Breakfast Club, la Hotelul Labirint, pentru o experiență savuroasă a unui mic dejun cumpătat, într-o atmosferă liniștită, cu iz de istorie și detalii moderne sofisticate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *